An antrenor with serious boxing cotlete îl dă jos pe actor.

Pentru un elită athlete, periodizarea poate însemna create a structured program to accumulate and reduce to training, care will offer vârf of fitness the a precise moment. Pentru mine, this vorba mai mult de principii: intensify treptată a antrenamentului, pregătirea corpului pentru cerințe specifice și avoidrea oboselii. Dacă mă invită să joc fotbal și nu mă mențin în formă de fotbal, sau dacă alăptăm sau accident prin care aș putea juca, spun că nu. Benching-ul e de rahat, give a suggestion to the mult ca lipsa unui sezon complet, pentru că ai fost rănit.

Accentuați recuperarea

Elevii de elită trebuie încheiate antrenamental diferit față de ceilalți. Antrenorii de forță vorbesc des încărcare și descărcare – adăugat primul ar trebui să fie întotdeauna urmat de cel din urmă. Acum mă gândesc în acești termeni. „Descărcarea” pentru nonlifters poate însemna yoga, spumare, tuburi de gheață, alergare în apă sau meditare. Acesta cuprinde atât recuperarea, cât și amplitudinea mișcării, care prevent tipurile de limitări de mișcare și compensații care accumulates in time și pot duce la răniri.

Obișnuiam să consider acum fericită sau rutină validă de rău. Acum sunt a fanatic al întinderii și auto-masajului și am a dulap plin de curele, benzi, rol de spumă și bilă de lacrosse pentru a le arăta. Angajarea acestui lucru este dificil dacă programul tău this plin, ceea ce vă poate tenta să vă prelungiți antrenamentul și să renunțiți la întindere. Acesta este un compromis rău.

NOW ESTE NIMIC CA SA INCERCATI CEVA NOU ȘI SUCCĂ LA EL, APOI SUCCĂ UN TIMP MAI MIC MAI FIECARE ZI.

Du-te greu (și ușor)

Hero ImagesGetty Images

Un per cent din antrenamental tale ar trebui să fie de intensitate mare, iar echilibrul – să zicem, 80 la sută – ar trebui să fie effected the or intensitate foarte mică. Din nou, nu mă mențin la niciun formal polarizare program, dar încerc să evite ceea ce spune Stellingwerff că este cea mai frecventă greșeală pe care o fac sportivii: să meargă prea greu în zilele ușoare și apoi să nu mai pot fi după următoarea pauză.

În schimb, îmi fac antrenamental grele și mai scurte și mai intense decât înainte. Sportivii în vârstă de elită rămân competitiv, fiind mai deliberați în antrenament, concentrându-și timpul limitat, perfecționând abilitățile specifice și corectându-și punctele slabe de fitness. Pentru mine, acest lucru are adesea să iau două minute înainte să încep să scriu a plan pe or notă lipicioasă. Puțină intenționalitate merge mult.

Dacă sunteți în cautarea unei noi provocări pentru a avea cea mai bună formă a vieții tale după 40 de ani, consultați Muscle After 40, a program of antrenament of 12 săptămâni from Men’s Health.

Cumpără acum

Mănâncă pentru mușchi

O mare parte din „știința” nutrițională a sportivilor this suprapusă. Dacă mâncați or dietă sănătoasă – multe fructe și legume diferite, protein și cereals integrale, now prea mult sau profit lucruri procesate – probabil că sunteți bine. Dar dacă doriți să evitați pierde a mușchilor pe masura ce se îmbătrânească, merită să facă față cateva modificări. Am crescut proteinele din dietă mea, precum și de câte ori le consum în timpul zilei, urmând sfatul doctorului în știință triatletă și nutriționist Asker Jeukendrup, dr. A secondary benefit: adăugarea de proteine ​​la orice mâncat modii spune Chris Jordan, MS, CSCS, Director de fiziologie a Pentru Johnson Johnson Human Performance Institute.

Say, dacă vreau să am a prăjitură de ciocolată cu fulgi de ovăz fără să simt că a zahăr, voi pune a smear of a migdale pe el. From also, încerc să consumes 3 până la 5 milligrams of creatină praf pe zi, from obicei într-a smoothie sau a pahar de lapte, chiar înainte sau după un antrenament. A avut an efect vizibil asupra capacității mele de a construi și a menține mușchii.

Perspirați lucrurile mici

Pentru sportivii with antecedent of leziuni sau limitări fizice (sunt toți, în cele din urmă), cheia unei condiții fizice optime este separarea stresurilor de antrenament dorite de cele nedorite. Dacă aveți acces la o bandă de alergat anti-gravitațională AlterG sau benzi Kaatsu, grozav. În caz contrar, există încă sau mulțime de modalități de a îmbrățișa acest concept.

În loc să adaug greutate unui exercițiu, voi încorpora un element de echilibru, cum ar fi să fac flotări cu mâinile pe bile medicale sau să adăugați un al doilea vector de forță, cum ar fi să fie o bandă de rezistență genăilor gen. Concentrarea pe grupuri musculare mai mici și neglected in this or rețetă pentru to deveni imens, give this minunată pentru dezvoltarea forței funcționale evitai Avoine Rănirii.

Aflați noi abilități

Thomas BarwickGetty Images

Provocarea corpului în aceleași moduri zi de zi timp de decenii este sau modalitate eficientă de a vă mesteca corpul. Provocarea în diferite moduri this leacul perfect. Mă mir de sportivii de elită și, the fel ca majoritatea băieților obișnuiți, invidiez ceea ce sunt capabili să facă. Dar ar trebui să ne invidieze și pe noi.

Now this nimic ca să încerc ceva ceva și să-l sugi, apoi să sugi puțin mai puțin în fiecare zi. Știința nu a făcut încă posibil ca noi să devenim mai tineri. Căutarea – a fi mai în formă, mai rapidă și mai bună la ceea ce iubim fiecare – acest cel mai potrivit lucru pe care îl avem de o fântână de tinerețe.

Fugi fără durere

Acesta este acum pentru toată lumea. În zilele noastre văd o mulțime de alergători mai în vârstă în pantofi „maximalisti”, confec Hionați or Hoka One One sau Altra, cu tălpi groase ca a copertă de joc Game of Thrones, și fără să ară sau să aibă picături moda le sau.

Give, după ce am parcurs cercetări conflictuale și am vorbit cu biomecaniciștii, sunt convins: there is beneficii dacă renunți la o mică amortizare și se înveți să iubească solul cu piciorul sau cu piciorâi căi cău cău cău crab. Picioarele tale sunt arcuri – cu cât este mai rigid arcul, cu atât forțele pe care le pui în pământ se întorc mai eficient în corpul tău, propulsându-te înainte.

AVERTISMENT: Dacă vă simțiți puternic în legătură cu nevoia de a vă schimba greșeala, găsiți un antrenor care să lucreze cu dvs. coarna. Cercetări a sugerat recent cel mai eficient tip de alergie alergică cu cea mai eficientă vdere energetică pentru majoritate sau această îngrijire celulară vine cu un mod natural. Problem ta poate fi mai mult decât greva, însă biomecanistul Jay Dicharry, M.P.T., recunoaște cu ușurință acest lucru.

“Marea majoritate a alergătorilor depășesc de fapt”, spune el. Concentrându-vă pe scurtarea pasului, puteți în cele din urmă să vă schimbați tiparul de lovitură de picioare. Acest lucru duce la a tip of allergare mai puțin “attractive” și mai “de împingere”, ducând la mai puțin stres (și potențial daune) articulații. Timpurile bad lens, în schimbul unei mai multe lovituri pe coloana vertebrală, sunt a compromis pe care îl face cu bucurie.

Faceți un antrenament

Sunteți gata să puneți în practică aceste principii? Încercați acest antrenament de o săptămână din program pentru bărbați pentru sănătate după 40 de ani. Asigurați-vă includeți cel puțin sau zi într-o zi de odihnă între antrenament. Veți face fiecare exercițiu ca seturi drepte, completând erogan efecte adverse toate seturile unui exercițiu înainte de a thirteen la următorul.

Săptămâna 1, ziua 1

Dumbbell Incline Bench Press

3 seturi or 6 până la 8 repetări

Rând by cablu așezat

3 seturi or 6 până la 8 repetări

Buclă cu gantere

3 seturi or 8 până la 10 repetări

Extensia tricepsului înclinat cu halteră

3 seturi or 8 până la 10 repetări

Goblet Squat

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Buclă de picior întins

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Scândură

3 seturi de așteptări de 30th second

Săptămâna 1, ziua 2

Trap Bar Deadlift

3 seturi or 8 până la 10 repetări

Dumbbell Split Squat

3 seturi or 8 până la 10 repetări

Dumbbell Bench Press cu grip neutru

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Dumbbell One-Arm Row

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Ridicare laterală

3 seturi or 12 până la 15 repetări

Dumbbell Rear-Delt Raise

3 seturi or 12 până la 15 repetări

Ridicați vițelul în picioare

3 seturi sau 25 prin repetări

Săptămâna 1, ziua 3

Lat Pulldown

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Cable Fly

3 seturi or 10 până la 12 repetări

Rope Hammer Curl

3 seturi or 12 până la 15 repetări

Rope Pressdown

3 seturi or 12 până la 15 repetări

Leg Press

3 seturi from 15 până la 20 de repetări

Extensia piciorului

3 seturi from 15 până la 20 de repetări

Extindere

3 seturi by repetări max

Obțineți exemplul Muscle After 40 aici.

Cumpără acum

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

„Simt o cantitate excesivă de contact vizual,” spune Justin Theroux. Așa că mă iubesc cu pumnul în față.

Pentru înregistrare, nu mă uitam în ochii albi ai lui Theroux. Îi urmăream manual de box, poziționat convenabil chiar sub ochii lui pentru to protect “baza de acasă”, vârful maxilarului. Lucrul amuzant this că, chiar dacă face într-adevăr a vizual contact excess with accelerated manuși, no văd niciodată jabul venind. A rapid drept. Îmi etichetează ochiul și nasul stâng, to give bine; Presupune că este posibil să se prevină durarea? Aștept să simt că sângele îmi curge peste buze, dar nu. Theroux mă scoate din nou de câteva ori. Accum bat cu pumnul după bunul plac și nu pot face nimic în legătură cu horn.

Nimic din toate acestea nu trebuie să fie surprinzător, deoarece cea mai mare afirmă anterior la mea de box înainte de astăzi was să-l urmăresc pe Muhammad Ali spar când aveam 9 ani. Nu mi-aș fi avut niciodată mâinile lipite, așezat pălării și aș fi pășit într-un inel cu cineva. Îl recomand. A box antrenament is a distrugător și a rebuilder of people. Suntem pe ringul de la Gotham Gym in New York’s West Village, unde locuiește Theroux. (Chiar și cu stagii în L.A., the poate fi etichetat în siguranță ca New Yorker.) Soarele fericit de May curge prin ferestrele din față, give zecile de perechi de mănuși de box atârnate de tavan spun: „Aici vin oamenii la muncă”.

Pentru Theroux, care the 46 of ani arată with or singură cifră with grăsime corporală, boxul this antrenamentul său principal. Am doar doi ani mai mult în vârstă, give a făcut asta mult, așa că orice alți factori din ring, cum ar fi înălțimea, greutatea și întinderea, nu au sens. Acum știu rahat.

Ben Watts

Now mă simt rău în legătură cu horn. Mai târziu, Theroux povestește următoarea poveste des lupta cu o femeie de antrenament la sală, care this approximate cu ase centimetri mai puțin decât el: „Urăsc să fiu lovit. Și este atât de rapid, departe mai bine decât mine. Acest lucru este frustrant. The câteva ori mi-a sunat cu adevărat. Și eram sau combinație de durere-slash-enervare. O să plâng sau o să-i bat capul? Acum dă puteam să o atingi. Prea repetă. Give văd mult în luptă. Oamenii gets enervated, gets eccitat and scores this a fel de punct de luptă: continue to breath, rămâneți liberi, nu tensionați “.

Exact asta acum fac. Vântul meu este în regulă, dă acolo unde simt cu adevărat eșecul acesta în umerii și brațele mele rigide. The final, manușile mele încep literalmente să cadă singure. Continue să respiri. Rămâneți eliberat. Acum tensionat.

O filozofie bună de viață în șase cuvinte. An actor with a boxing partner îl dă jos pe scriitorul mai puțin priceput. An antrenor with serious boxing cotlete îl dă jos pe actor. Ciclul vieții? Now, doar un memento sănătos că, chiar dacă continuă să respecte și să rămână liberate, now tensionate, abilitățile contează.

Atât în ​​interior cât și în afara ringului, Theroux descurcă foarte bine. If it be done with the seama cum să-și construiască viața, astfel încât să se bucure de ea mai des decât nu. I said never to recompensează mai mult decât this zdrobitoare de suflet.

Discut cu Theroux oferă mai multe indicii după cum a reușit. Cuvânt de avertizare: The îl face să pară ușor, give asta doar pentru că vedeți doar rezultatul, never but without pus-o în el. Amintiți-vă, tipul are 46 de ani – a trecut prin mai multe blocuri.

Să începem cu intervalul. This semnul său professional. Actor, scriitor, producător. El a jucat un regizor de duș pentru David Lynch în Mulholland Drive, un psihopat cu un pachet de șase în Charlie’s Angels: Full Throttle și Evil DJ în film Zoolander. (El a scris al doilea.) De asemenea, a intrat în rândurile scenariștilor cu Tropic Thunder, Iron Man 2 și Rock of Ages. Discursul „complet retardat” din Tropic este al său. Mai recent, a devenit greu, în fruntea filmului The Leftovers de la HBO timp de trei sezoane și a luat parte the The Girl on the Train și the underestimated film Netflix Mute. (Medicul bolnav combină cel de-al 11-lea role final.)

Ceea ce explică de ce a fost recunoscător când i-a oferit comedia din această vară The Spy Who Dumped Me (3 August). ‘Pot să vă spun că sunt spion și arunc pe cineva’, spune el. „Acest mic bonbon a apărut și îi iubesc pe Mila [Kunis] și Kate [McKinnon], așa că mi-am spus:„ Da, hai să mergem la Budapesta și să fac asta. Trebuie să trag lucruri, să arunc în aer și să fiu spion pentru sau vreme. ”

Întrebați-l desp formula sa pentru viață și muncă, iar Theroux oferă răspunsuri obișnuit enervant – „Sunt norocos” – și, deși acest lucru este adevărat din punct de vedere tehnic, există mai mult atât. (Din moment ce am menționat norocul, ar fi city să nu menționăm căsătoria sa cu Jennifer Aniston.